JEPO Allround Klussenbedrijf                                                                         06-36546141
Vakwerk voor een betaalbare prijs ! in Flevoland en 't Gooi

Komt uw ruimte te kort of bent uw opzoek naar wat extra opslagruimte dan kan een blokhut uitkomst bieden. Blokhutten zijn er in verschillende soorten en maten, kunt uw geen blokhut vinden met de door uw gewenste afmetingen, dan is er altijd de mogelijkheid om een blokhut op maat te laten maken.

Houtplaza biedt u een groot aantal verschillende soorten en maten blokhutten en tuinhuizen. Door die enorme variatie vindt uw altijd de houten blokhut die u zoekt. De blokhutten worden standaard geleverd inclusief hang & sluitwerk, echt glas en cilinderslot. Optioneel bij te bestellen zijn o.a. dak singles, grondbalken en beits.


Schoehuijs biedt u een uitgebreid assortiment blokhutten. Van een praktische tuinberging tot een droge opstelplaats voor bijvoorbeeld u auto, boot of caravan zij bieden diverse alternatieven. De zelfbouwpakketten worden compleet afgeleverd, inclusief kunststof beglazing, dakbedekking, hang- en sluitwerk en bevestiging. 


Zoekt u naar wat extra bergruimte, een plek om u fiets te stallen of misschien wel u auto, boot of caravan. Natuurlijk kunt u kiezen voor een pakket, het nadeel is dan wel dat u aan bepaalde maten vastzit. Daarom bied ik ook blokhutten, carpools en tuinhuizen op maat aan. 

Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan via het tabblad Offerte aanvragen/Blokhutten