JEPO Allround Klussenbedrijf                                                                         06-36546141
Vakwerk voor een betaalbare prijs ! in Flevoland en 't Gooi

Er zijn verschillende soorten kunststof gevelbekleding. Zo is er bijvoorbeeld de keuze uit opdek, potdeksel, rabat en rondkant en dan ook nog in verschillende materialen. Horizontaal of verticaal plaatsen, informeer naar de mogelijkheden. 

Keralit gevelbekleding is onderhoudsarm, hoogwaardig en niet van hout te onderscheiden. Verkrijgbaar in 3 verschillende modellen en meer dan 30 kleuren. Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. U wilt echter zo min mogelijk onderhoud en het liefst nooit meer schilderen. Bovendien wilt u kunnen kiezen uit een ruim assortiment aan kleuren. De gevelbekleding van uw woning moet lang meegaan en het liefst ook nog milieuvriendelijk zijn.


Milexx volschuim kunststof schroten wordt gemaakt van PVC-UE en leverbaar in veel verschillende kleuren, soorten en maten. Milexx gevelbekleding is onderhoudsarm, UV bestendig en beschermen gevels tegen weer en wind.


Multitexx is een nieuw modern sponningdeel in het volschuim programma van Milin B.V. Multitexx geeft woningen, bedrijfspanden, vakantiehuizen en chalets een natuurlijke maar ook een moderne uitstraling. Dankzij de unieke structuur, dat een uitstraling nabootst van ruw vuren hout, geeft de kunststof panelen een natuurlijke uitstraling maar dan met de voordelen van kunststof.   


Vinyplus een mooie en stijlvolle uitstraling draagt bij aan het leefplezier. Vinyplus kan dit leefplezier vergroten, omdat het woningen en gebouwen een eigentijds karakter geeft. De gevelbekleding is gemaakt uit hoogwaardig gerecyclede kunststoffen, zijn onderhoudsarm en duurzaam. De duurzame gevelpanelen vergen weinig onderhoud. Schrobben, schuren, schilderen en beitsen behoren tot het verleden.


Kunststof gevelpanelen geven niet alleen een mooie uitstraling, het is duurzaam, onderhoudsarm en met tot wel 10 jaar garantie en tot zo'n 30 jaar levensduur zijn kunststof gevelpanelen een goede investering voor uw huis. Vraag nu gratis en geheel vrijblijvend een offerte aan via het tabblad Offerte aanvragen/Gevelbekleding.